default האם לחם מחמצת בריא יותר מלחם לבן? (2017) נפוץ
על-ידי המרכז הארצי למורי ביולוגיה 1763 הורדות
מחקר חדש גילה כי הלחם הלבן מושמץ ללא סיבה וכי לחם בריאות לא בריא לכולם. על פי הבדיקות שנערכו, אכילת לחם רב, מכל סוג שהוא, השפיעה על רמות הסוכר, המינרלים, אנזימי הכבד וחומרים שונים נוספים בדם. אך כאשר השוו החוקרים בין ההשפעות של שני סוגי הלחם, מצאו כי לא היה הבדל בין שני הלחמים מבחינת ההשפעה על בריאות הנבדקים. תגובת מערכת העיכול לסוג הלחם היא אישית, ובחצי מהמקרים אף נטתה לרעת לחם הבריאות. ייתכן שהנבדקים הגיבו באופן שונה, בין היתר, בגלל השוני בחיידקי המעיים שלהם.
טעימות מדע, חיידקי מעיים, השמנה, סוכרת