מדדים (משתנים תלויים) | פירוט דרכי מדידה | |
חיוניות גרגרי אבקה | אחוז גרגרי אבקה סופי שנבט במצע מזון. פרוטוקול - חסר | |
קצב נביטת גרגרי אבקה | אחוז גרגרי אבקה שנבטו במצע מזון לאורך זמן. פרוטוקול - חסר | |
אורך הנחשון | מדידת אורך באמצעות נייר מילימטרי | |
זיהוי ומיון גרגרי אבקה |
ראו: זיהוי ומיון גרגרי אבקה (51) | |
מצב בשלות אבקנים | מידת הפתיחה של לשכות האבקן *מדידת המרחק בין קצות הלשכות או כימות איכותני: סגור...... מספר מצבי ביניים ........פתוח | |
גודל מאבק | מדידת אורך / רוחב מאבק | |
כמות אבקה | שקילה במאזניים אנליטיים של אבקה / אבקן שלם / אבקנים אחדים |
תהליך ד' - ייצור אבקה
- פרטים
- כניסות: 1701