טוען...

default האם לחם מחמצת בריא יותר מלחם לבן? (2017) נפוץ

מחקר חדש גילה כי הלחם הלבן מושמץ ללא סיבה וכי לחם בריאות לא בריא לכולם. על פי הבדיקות שנערכו, אכילת לחם רב, מכל סוג שהוא, השפיעה על רמות הסוכר, המינרלים, אנזימי הכבד וחומרים שונים נוספים בדם. אך כאשר השוו החוקרים בין ההשפעות של שני סוגי הלחם, מצאו כי לא היה הבדל בין שני הלחמים מבחינת ההשפעה על בריאות הנבדקים. תגובת מערכת העיכול לסוג הלחם היא אישית, ובחצי מהמקרים אף נטתה לרעת לחם הבריאות. ייתכן שהנבדקים הגיבו באופן שונה, בין היתר, בגלל השוני בחיידקי המעיים שלהם. טעימות מדע, חיידקי מעיים, השמנה, סוכרת