pdf צריכת בשר, שינויי אקלים וחינוך (2017) נפוץ
על-ידי אנונימי 749 הורדות
הורדה (pdf, 8.14 MB)
tsrichat_basar_shinuyey_aklim_vechinuch_alon193_2017.pdf
מיכל וולנסקי אטיאס, מתוך עלון מורי הביולוגיה ומורי מדעי הסביבה 193
מאמר עמדה המביא נתונים מתוך דוח של האום, הקושרים בין תעשיית הבשר לגזי חממה ובעיות אקולוגיות נוספות. המאמר קורא לפעילות חינוכית לצמצום צריכת בשר, בהנחה שצמצום הצריכה עשוי לתרום לפתרון בעיות אקולוגיות עולמיות - למרות המורכבות הכרוכה בעיסוק בנושא התזונה במערכת החינוך.
אקולוגיה, תעשיית הבשר, גזי חממה, צמצום צריכת יתר, קיימות.